tirsdag 13. september 2011

Meget godt valgresultat!!!!

Storfjord Arbeiderparti sikret seg i går 46,5% av stemmene i kommunen. Med dette er partiet klart størst i kommunen. Flott! Storfjord Arbeiderparti er meget fornøyd med måten de har gjennomført valgkampen. Storfjord Arbeiderparti har drevet en "ren" valgkamp og det er vi stolte av. Velgerne har også vist at de setter pris på dette.

Storfjord Arbeiderparti vil takke alle som har stemt på partiet (og slengere).
Sist, men ikke minst vil vi takke alle medlemmene som har brukt maaaaange timer i møter, forberedelser og diverse arrangement. Tusen takk!

Sammen er vi sterke!

-Styret-

mandag 12. september 2011

Valgvake

Det ivres etter en valgvake på rådhuset i kveld. Ta med kopp, kaffekanne og kanskje noe å bite i!

søndag 11. september 2011

Stand i Skibotn, på Hatteng og Oteren

Storfjord Arbeiderparti gjennomførte flere vellykkete stander på lørdag. I Skibotn var standen preget av godt humør og mange besøkende. Storfjord Arbeiderparti vil takke alle de besøkende og de som la ned mye arbeid i å få til dette. På standen i Skibotn ble det servert kaffe, vaffelkaker og ekte valgflesk! 
Interessen fra folk var stor og mange viser engasjement. Nye medlemmer ble det også!
Under følger bilder fra standen i Skibotn:










Godt valg!

torsdag 8. september 2011

Otertun - Arbeiderpartiets nye storstue:-)

Det er inngått en driftsavtale med Folkets Hus Landsforbund om overtakelse av Folkets Hus Otertun. Parter i saken er Storfjord Arbeiderparti, Indre Storfjord arbeiderlag, Storfjord MCK, Oteren Framlag og Oteren løysløypelag. Foretaket er et samvirke, hvor alle parter har likt ansvar for å vedlikeholde og drifte anlegget. Dermed har vi fått oss en STORSTUE som vi håper å få til en del aktiviteter i.

onsdag 7. september 2011

Stand til helga

Møt opp på stand til helga. Det vil være stand både i Skibotn, på Hatteng og Oteren. Vel møtt og bidra hver dag fremover til at Storfjord Arbeiderparti skal gjøre et kjempevalg! Sammen er vi sterke!

mandag 5. september 2011

Folkemøte på Lyngskroa

Godt gjennomført debatt av vår ordførerkandidat, Sigmund Steinnes.
Saker som ble diskutert var f.eks: personlig tillegg, skolestruktur, kommunens økonomiske situasjon, osv.
Honnør til de politiske motstanderne for en saklig og god debatt!

lørdag 3. september 2011

Roseutdeling

I dag har Storfjord Arbeiderpari delt ut roser til mange på Vestersida. Dette var veldig hyggelig! Samtidig oppfordrer vi alle til å lese de meget saklige/gode innleggene fra listekandidatene våre angående bassengsaken på Hatteng. Fortsatt god helg!

torsdag 1. september 2011

Medlemsverving

Storfjord arbeiderparti har fått 31 nye medlemmer i løpet av sommeren. I hovedsak er det vår superverver Gunnhild Johansen som har stått for det. En KJEMPETAKK til Gunnhild! Men det er flere som har bidratt, så en takk til dokker andre også! Og en takk til de som har vist oss tilliten!