mandag 29. august 2011

Avisinnlegg: "Ungdommen i Storfjord"

Storfjord Arbeiderparti vil satse på ungdommen. Vi vil at ungdommen skal komme tilbake til kommunen etter endt utdannelse og bidra til å gjøre kommunen enda bedre. Samtidig må vi satse på den flotte ungdommen som allerede er i kommunen. Myndig eller ikke.

I så måte vil Storfjord Arbeiderparti gjerne spille ballen over til ungdommen. Hva kan vi bidra med? Ungdommen må gjerne komme med innspill til Storfjord Arbeiderparti.

Det vi SKAL jobbe for er: Gode skoler, barnehager, lærlingeplasser, kulturskole, stipendordninger for videregåendeskole/høyere utdanning og fritidstilbud. Det viktig at også vi som er unge må ta ansvar i disse harde økonomiske tider for kommunen. Vi må huske på at alt dessverre ikke kan skje over natten.
Samtidig vil vi at ungdomsrådet skal få enda mer betydning. Storfjord Arbeiderparti vil at ungdomsrådet får uttalelsesrett når stipendene skal fordeles, samt få en mer aktiv rolle gjennom ungdomsrådet på saker som gjelder ungdommen.

For de som kommer tilbake til kommunen og nye som etablerer seg må kommunen strekke seg langt for å ha byggeklare tomter og se på mulige modeller som kan hjelpe ungdom med sin første bolig.
For å sitere en gammel Arbeiderparti forfatter, som illustrerer dette innlegget veldig godt, Arne Paasche Aasen:

«Nå roper en verden: Vi trenger ditt hjerte, din evne, ditt brennende sinn! Fikk du din ungdom til odel og eie, så bruk den, sett kreftene inn!»


Storfjord trenger nettopp deres hjerter, evner og brennende sinn – det er nå vi sammen skal skape framtidens Storfjord. La oss både gammel og ny bruke kreftene på å videreutvikle kommunen. Det vil bli mye hardt arbeid med dagens økonomiske situasjon, men sammen skal vi klare det!

Godt valg, bruk stemmeretten og stem på oss unge!

Daniel Nilsen Takvannsbukt
Nestleder Storfjord Arbeiderparti
Listekandidat Storfjord Arbeiderparti

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar